Hírek

Legfrissebb hírek, tájékoztatók, közlemények.

« vissza

Tájékoztató a Club Aliga kikötő tervezett felújításáról

Tisztelt Vendégeink, Bérlőink és Partnereink!

Mint arról tájékoztattuk önöket a 2021 októberi beruházási prezentációnkon is, a Club Aliga fejlesztése a 2022-es évben mérföldkőhöz érkezik. Az idei évben megkezdődnek a kikötő felújítási és átalakítási munkálatai, melyek eredményeképpen a 2023-as szezont már egy európai léptékkel mérve is magas színvonalú, megújult, vitorlás központ megnyitásával tudjuk kezdeni. A munkálatokat előreláthatólag szeptember 1-én kezdik meg a kivitelezők.

Terveink szerint a vitorlás központ nem csak méretében fog fejlődni– az eddigi 168 kikötőhely 213-ra bővül- de szolgáltatási körében is kiemelkedik majd a balatoni kikötők sorából.  Mivel jelenleg a munkálatok előkészítő fázisában vagyunk, a 2023-as újra nyitás dátumáról és jövőbeni szerződési feltételekről vagy szolgáltatási díjakról bővebb tájékoztatót csak a későbbiekben tudunk adni. Az ár képzésnél a balatoni kikötői díjak színvonalát tekintjük iránymutatónak. A kivitelezés befejezésének függvényében a 2023-as szezont legkésőbb júniusig meg kívánjuk nyitni.

Természetesen jelenlegi bérlőinket elsők között tájékoztatjuk majd a nyitás végleges dátumáról és az ügyintézés, illetve újra szerződés további menetéről és feltételeiről.  

A munkálatok elkezdéséig a strand és a kikötő zavartalan működését biztosítjuk a hozzánk látogatók számára, a nyugodt pihenést és sportolást nem fogják akadályozni az előkészületi munkálatok. A nyár folyamán a tavalyi évhez hasonló programoknak a Club Aliga az idei éveben már nem biztosít helyszínt, viszont szeretnénk visszahozni azoknak az eseményeknek a tradícióját, amelyen az elmúlt években a kikötő közössége örömmel részt vett. Július 30-án egy vitorlás házi verseny keretein belül szeretnénk visszahozni aligai vitorlás közösség ezen hagyományát. A verseny részleteiről és a nevezés menetéről a későbbiekben a www.clubaliga.hu weboldalon helyezünk el információkat, a nevezés is a weboldalon keresztül lesz elérhető.

Jó szelet kívánunk!

Club Aliga Csapata