Hírek

Legfrissebb hírek, tájékoztatók, közlemények.

« vissza

Tájékoztatás – Koronavírus

A Magyarország Kormánya által 2021. március 5. napján kihirdetett A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet („Rendelet”) alapján a CLUB Aliga területén bevezetett óvintézkedésekről

Tisztelt Partnereink, Tisztelt Bérlőink!

Felelős üzemeltetőként, valamint bérbeadóként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nagy ütemben terjedő koronavírus fertőzés és Magyarország Kormánya által 2021. március 5. napján kihirdetett Rendeletben rögzített szigorításokkal kapcsolatban az alábbi intézkedéseket tesszük az Önök egészségének megőrzése, védelme érdekében.

A Rendelet szerint a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín köteles zárva tartani, az ott foglalkoztatottak kivételével a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiségben vagy helyszínen tilos tartózkodni, így a Rendelet szerint a Club Aliga területén üzemelő hajókikötő nyitása március 12-én korlátozottan történik meg. Ez azt jelenti, hogy a bérleti szerződésekben foglaltak szerint a hajók vízre rakását a tervezettek szerint fogjuk végezni, a közös helységeket és a kikötőházat viszont az Önök védelme érdekében a korlátozások időtartama alatt zárva tartjuk. A mellékhelyiségek a járvány elleni védekezés érdekében rendelkezésre állnak, a mellékhelyiségben folyamatosan biztosítjuk a kézfertőtlenítőhöz történő hozzáférést, a takarítására fertőtlenítésére kiemelt figyelmet fordítunk. A kikötőmester továbbra is bármilyen felmerülő kérdés esetén rendelkezésre áll az ismert elérhetőségek valamelyikén. A veszélyhelyzeti korlátozások esetleges változását folyamatosan figyeljük annak érdekében, hogy a kikötőben – az Önök biztonságát és egészségét védve – szolgáltatásainkat a hatályos jogszabályok maradéktalan betartásával mihamarabb minél szélesebb körben tudjuk Önöknek nyújtani.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a veszélyhelyzeti rendeletek alapján szabadtéren – így kikötőnkben is – a megfelelő maszkhasználat, valamint a távolságtartás, illetve a kijárási korlátozások szabályai mindenki számára kötelezőek.

Kérjük Önöket, hogy a Club Aliga teljes területén a maszkhasználatra, valamint a megfelelő távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokat tartsák be és a közvetlen fizikai kontaktus minimális szinten tartására fordítsanak kiemelt figyelmet. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hatályos jogszabályok szerint a kijárási tilalmon kívüli időben az egyéni szabadidős sporttevékenység külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a  zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható, azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani

Közös felelősségünk, hogy megóvjuk partnereinket, kollégáinkat, családtagjainkat és megtegyünk mindent annak érdekében, hogy biztonságos környezet vegyen bennünket körül. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a megjelenő rendeleteket, hatósági iránymutatásokat, aszerint alakítjuk ki azokat a protokollokat, amelyek támogatják a védekezést a koronavírus járvánnyal szemben.

A járvány megelőzéséhez együttműködésére és felelősségvállalására szükség van, ebben kérjük az Önök támogatását is!

2021. március 5.