Hírek

Legfrissebb hírek, tájékoztatók, közlemények.

« vissza

Kertmozi a Club Aligában

Kedves Vendégeink,

Augusztus 15. napjával a Club Aliga kikötője bezárja kapuit, a vitorlások is szép lassan elhagyják a helyüket. Valaki vízen, valaki szárazföldön fog távozni annak érdekében, hogy szeptember 1-jén átadhassuk a területet a szakembereknek.

A balatoni hajózás történetének eme ikonikus helyén végre megkezdődőnek a munkálatokat azért, hogy a kikötő jövőre egy csodás új külsővel és technikai felszereltséggel fogadhassa vissza a hajókat és kedves vendégeit, immár Aliga Liget Vitorlás Központ néven.

Szeretnénk a felújítás előtti utolsó napokat arra használni, hogy  méltó búcsút vegyünk a Club Aliga kikötőjétől. A megújulást Önökkel együtt szeretnénk ünnepelni augusztus 11. napján 21:00-tól a kikötővel szembeni nagy réten, ahol egy kötetlen és hamisítatlan balatoni piknikezésre várjuk minden kedves vendégünket. A tavalyi fesztiválszezon után csendesebb programmal készültünk. Erre az estére hagyomány teremtő jelleggel a kertmozi leköltözik a partra, ahol -ha már kikötő – egy ikonikus Balatonon játszódó filmet fogunk együtt megnézni. 

A Kertmozi minden kedves érdeklődő számára díjmentes, azt pedig, hogy milyen filmet nézünk most még titok. Annyit elárulunk, hogy az egyik ikonikus mondat így hangzik: 

„Alacsonyan szállnak a stukkerek! Mondom, alacsonyan szállnak a stukkerek! Nem érted te ezt, a mi szakmánkat, Margit!”

Aki már tudja melyik filmről van szó, küldje el nekünk 2022. augusztus 8. 17:00-ig a film címét az info@clubaliga.hu e-mail címre, a tárgymezőben tüntesse fel “Kertmozi”. A helyes megfejtők között egy 2 főre szóló vacsora meghívást sorsolunk ki a kikötőben lévő Tarow étterem felajánlásával.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Ui: Hozzon mindenki magával takarót, hamisítatlan fűben ülős kertmozira készüljenek.